Vybraný extravagančný čierny fest Ximeny

2024-10-25
Exquisite Ximena’s Blackberry Extravaganza

Vyznamenité čierne šľivky Ximeny Extravaganza

Tento lahodný dezert obsahuje čerstvé čierne šľivky zahnuté do plného krémového syrového plnenia, všetko zabalené do zlatej, krehkej pečenej škrupiny. Ximenina Extravaganza so čiernymi šľivkami je ideálna pre tých, ktorí si radi doprajú sladký, kyslastý dobroty s elegantným nádychom. Dokonalá pre špeciálne príležitosti alebo len pri bežnom rodinnom zhromaždení, tento dezert imponuje a poteší každého s osladzovačom.

Ingrediencie:
– 2 šálky čerstvých čiernych šípkov
– 1 šálka krupicovej múky
– 2 polievkové lyžice kukuričného škrobu
– 1 polievková lyžica citrónovej šťavy
– 1 balenie chladenej cesta na koláče (alebo domáce, ak preferujete)
– 8 uncií krémového syra, zmäknutého
– 1/2 šálky práškového cukru
– 1 čajová lyžička vanilkového extraktu
– 1 vajce, rozšľahané (na náter)

Postup:

1. Pripravte plnku z čiernych šípok:
1.1. V strednom hrnci zmiešajte čierne šípky, krupicový cukor, kukuričný škrob a citrónovú šťavu.
1.2. Varíme na strednom ohni za stáleho miešania, kým zmes nezhustne a nezačne bublať. Toto by malo trvať približne 5-7 minút.
1.3. Odstráňte z tepla a nechajte úplne vychladnúť.

2. Pripravte krémovú plnku:
2.1. V strednej miske vyšľahajte zmäknutý krémový syr, práškový cukor a vanilkový extrakt do hladkej a krémovej konzistencie.

3. Sestavte pečený koláč:
3.1. Predhrejte rúru na 375°F (190°C).
3.2. Rozvaľte cesto na koláče na ľahko múčenom povrchu.
3.3. Vykrojte kruhy pomocou kruhového rezača alebo spodku pohára (približne 4 palce v priemere).
3.4. Na stred každého kruhu dajte lyžicu krémového plnku.
3.5. Navrch dajte lyžicu vychladnutej plnky z čiernych šípok.
3.6. Cesto zložte napoly a okraje stlačte, aby sa spojili.
3.7. Okraje zatlačte vidličkou pre dekoratívny efekt a aby sa počas pečenia udržali zatvorené.

4. Pečte koláče:
4.1. Naplnené koláče položte na plech vyložený papierom na pečenie.
4.2. Navrchy potrite rozšľahaným vajcom pre získanie zlatistého, lesklého povrchu.
4.3. Pečte v predhriatej rúre 15-20 minút, alebo kým koláče nebudú zlatisto hnedé.

5. Podávajte:
5.1. Nechajte koláče trochu vychladnúť pred podávaním.
5.2. Voliteľne posypte práškovým cukrom pre dodatočnú sladkosť.

Dobrú chuť pri Ximeninej Vyznamenitej čiernej šípke teplej alebo pri izbovej teplote a sledujte, ako sa zmes čerstvých šípok a krémovej plnky potešia vaše chuťové bunky.

John Washington

John Washington je skúsený technologický novinár s viac ako desaťročnými skúsenosťami v oblasti nových technológií a fintech. Získal svoj titul v oblasti obchodnej administrácie na Vanderbilt University, kde si vyvinul silný záujem o priesečník financií a digitálnych inovácií. John pracoval ako senior analytik v Quantex Solutions, vedúcej firme na analýzu dát, kde vykonával hĺbkové výskumy o trendoch na trhu a technologických pokrokoch, ktoré preformujú finančné prostredie. Jeho články sa objavili v významných publikáciách, čo odráža jeho záväzok poskytovať prenikavé komentáre o rýchlej evolúcii technológií vo financiách. John je vášnivý prehlbovať pochopenie toho, ako inovatívne riešenia môžu podporiť finančnú inklúziu a zlepšiť používateľské skúsenosti. So sídlom v New Yorku je častým prednášateľom na priemyselných konferenciách a aktívne sa zapája do diskusií s odborníkmi, aby podporoval diskusiu o budúcnosti fintech.

Promo Posts

Don't Miss

Sweet and Savory Walnut-Stuffed Winter Squash

Sladko-horká vlašské oriešky plnená tekvica podzimnej úrody

Sladká a pikantná tekvica plnená orechmi Sladká a pikantná tekvica
Savory Shepherd’s Delight: A Hearty and Flavorful Shepherd’s Pie

Slané potešenie pastiera: Sýta a chutná pastierska torta

Pikantné Herdierové Potešenie: Sýty a Chuťový Herdierský Pirog Tradičná jedlo