Malinovo-citrónové muffiny s polevou z citrónovej kôry: Rozkošná explozia letných chutí v každom ušku

2024-06-15
Raspberry Lemon Zest Muffins: A Delightful Burst of Summery Flavors in Every Bite

Ríbezľovo-citónové muffiny: Oslnivá vlna letných chutí v každom kúsku

Tieto ríbezľovo-citónové muffiny sú dokonalou kombináciou kyselých ríbezlí a osviežujúcej citrónovej kôry, prinášajúc lahodne sladkú a príjemne kyslú pochúťku. Perfektné na raňajky alebo ako odpoledná desiatina, tieto muffiny určite spríjemnia akýkoľvek deň svojimi ovocnými prvkami a nádhernou arómou.

Ingrediencie:

  • 1 1/2 šálky múky
  • 1/2 šálky kryštálového cukru
  • 1/4 šálky hnedého cukru
  • 2 čajové lyžičky prášku do pečiva
  • 1/4 čajovej lyžičky jedla
  • 1/4 čajovej lyžičky soli
  • 1/2 šálky nesoleného masla, rozpusteného
  • 1/2 šálky podmáslia
  • 1 veľké vajce
  • 1 čajová lyžička vanilkového extraktu
  • Kôra z 1 citróna
  • 1 šálka čerstvých ríbezlí
Make the Viral Japanese Peach Ice Cream at home 🍑

Inštrukcie:

  1. Rúru predhrejte na 375°F (190°C). Formu na muffiny vysteľte papierovými košíčkami alebo vymažte antiadhéznym sprejom.
  2. V malej miske zmiešajte múku, kryštálový cukor, hnedý cukor, prášok do pečiva, jedlo a soľ, až kým sa nezjednotia.
  3. V inej miske zmiešajte rozpustené maslo, podmáslie, vajce, vanilkový extrakt a citrónovú kôru.
  4. <li'Opatrne spájajte mokré ingrediencie s suchými, kým sa len spoja. Dávajte pozor, aby ste ich nepremešali.

  5. Jemne primiešajte ríbezle, aby sa nerozbili.
  6. Lyžičkou rozdeľte cesto rovnomerne do pripravených vymastených foriem na muffiny, naplňte asi do dvoch tretín.
  7. Pečte 18-20 minút, alebo dovtedy, kým špáradlo vložené do stredu muffinu nevyschne.
  8. Nechajte muffiny čo uháľia 5 minút v forme, potom ich presuňte na kovový stojan, aby mohli úplne vychladnúť.

Pochutnajte si na ríbezľovo-citónoch muffinoch ešte teplých alebo pri izbovej teplote. Chutia výborne samotné alebo s troškou masla!

John Washington

John Washington je skúsený technologický novinár s viac ako desaťročnými skúsenosťami v oblasti nových technológií a fintech. Získal svoj titul v oblasti obchodnej administrácie na Vanderbilt University, kde si vyvinul silný záujem o priesečník financií a digitálnych inovácií. John pracoval ako senior analytik v Quantex Solutions, vedúcej firme na analýzu dát, kde vykonával hĺbkové výskumy o trendoch na trhu a technologických pokrokoch, ktoré preformujú finančné prostredie. Jeho články sa objavili v významných publikáciách, čo odráža jeho záväzok poskytovať prenikavé komentáre o rýchlej evolúcii technológií vo financiách. John je vášnivý prehlbovať pochopenie toho, ako inovatívne riešenia môžu podporiť finančnú inklúziu a zlepšiť používateľské skúsenosti. So sídlom v New Yorku je častým prednášateľom na priemyselných konferenciách a aktívne sa zapája do diskusií s odborníkmi, aby podporoval diskusiu o budúcnosti fintech.

Promo Posts

Don't Miss

Delightful Spicy Tofu with Fresh Vegetables and Saffron Rice

Title in Slovak: Lahodný pikantný tofu s čerstvou zeleninou a šafranovou ryžou

Lahodné korenisté tofu s čerstvou zeleninou a šafránovou ryžou Toto
Juxtaposed Kabocha and Vanilla Cream Velvet Soup

Porovnaná tykvová a vanilková smotanová polievka z plsti

Protikladaná krémová polievka z kabocha tykvy a vanilky Táto luxusná