Zlatý cesnakový kurča: lahodná lahôdka s chrumkavou chuťou.

2024-10-03
Golden Garlic Chicken: A Delectable Delight with Crispy Goodness

Zlatý cesnakový kurča: Lahodný zážitok so chrumkavou chuťou

Zlaté cesnakové kurča je voňavé a chrumkavé jedlo, ktoré spája šťavnaté kúsky kurča s bohatým cesnakovo ochuteným cestíčkom. Toto jedlo ponúka vyváženú kombináciu slaných a aromatických chutí, ktoré iste potešia vaše chuťové poháriky. Ideálne na ľahkú večeru alebo špeciálnu príležitosť, zlaté cesnakové kurča sa určite stane obľúbeným jedlom vo vašej domácnosti.

Ingrediencie:
– 1 kg kurčacích stehienok, bez kože a kostí, nakrájaných na kúsky
– 6 strúčikov cesnaku, nasekaných
– 1 palcový kúsok zázvoru, nasekaný
– 1/2 šálky sójovej omáčky
– 2 polievkové lyžice ryžového octu
– 1 lyžica medu
– 1 čajová lyžička sezamového oleja
– 1/2 čajovej lyžičky mletej čiernej papriky
– 1 šálka hladkej múky
– 1/2 šálky kukuričného škrobu
– 1 čajová lyžička prášku do pečiva
– 1 šálka studenej vody
– Olej na vyprážanie
– Jarná cibuľka a sezamové semienka na ozdobu

Postup:

1. Marináda pre kurča:
– V veľkej miske zmiešajte nasekaný cesnak, zázvor, sójovú omáčku, ryžový ocot, med, sezamový olej a čiernu papriku.
– Pridajte kúsky kurča a dôkladne premiešajte, aby boli každý kúsok obalený v marináde.
– Zakryte a nechajte marinovať v chladničke aspoň 30 minút (alebo až do 2 hodín pre väčšiu chuť).

2. Príprava cesta:
– V ďalšej miske zmiešajte múku, kukuričný škrob a prášok do pečiva.
– Postupne pridávajte studenú vodu a miešajte, kým nezískate hladké cesto.

3. Rozohrejte olej:
– Vo veľkej panvici alebo woku zohrejte olej na 175°C.

4. Vyprážanie kurča:
– Kurča vyňať z marinády a ponoriť do cesta, aby boli úplne obalené.
– Opatrne pridávajte obalené kúsky kurča do horúceho oleja a vyprážajte ich po častiach, aby sa neprilepili.
– Vyprážajte, kým kurča nezhnedne a nezchrumkne (asi 6-8 minút na porciu). Vyprážané kurča preložte špachtľou na papierovou utierku, aby sa odfiltroval nadbytočný olej.

5. Podávanie:
– Zlaté cesnakové kurča servírujte na servírovacej miske.
– Ozdobte nasekanou jarnou cibuľkou a posypte sezamovými semienkami.

Dobrú chuť s vaším Zlatým cesnakovým kurčom: Podávajte ho teplý s prílohou uvarenej ryže alebo čerstvé zeleniny pre kompletné a uspokojivé jedlo.

This chicken is so delicious, I practically cook it every day! An easy and delicious recipe!

John Washington

John Washington je skúsený technologický novinár s viac ako desaťročnými skúsenosťami v oblasti nových technológií a fintech. Získal svoj titul v oblasti obchodnej administrácie na Vanderbilt University, kde si vyvinul silný záujem o priesečník financií a digitálnych inovácií. John pracoval ako senior analytik v Quantex Solutions, vedúcej firme na analýzu dát, kde vykonával hĺbkové výskumy o trendoch na trhu a technologických pokrokoch, ktoré preformujú finančné prostredie. Jeho články sa objavili v významných publikáciách, čo odráža jeho záväzok poskytovať prenikavé komentáre o rýchlej evolúcii technológií vo financiách. John je vášnivý prehlbovať pochopenie toho, ako inovatívne riešenia môžu podporiť finančnú inklúziu a zlepšiť používateľské skúsenosti. So sídlom v New Yorku je častým prednášateľom na priemyselných konferenciách a aktívne sa zapája do diskusií s odborníkmi, aby podporoval diskusiu o budúcnosti fintech.

Don't Miss

Hearty Comfort: Traditional Shepherd’s Pie with a Fluffy, Golden Potato Topping

Bohatá pohoda: Tradičný Shepherd’s Pie s nadýchaným zlatistým zemiakovým vrchom

Srdcová pohoda: Tradičný Bravčový alebo Hovädzí Pie s nadýchaným, zlatistým
Succulent Beef Fettuccine Alfredo: A Classic Italian Comfort Dish with a Creamy Twist

Šťavnaté hovädzie fettuccine alfredo: Klasické talianske jedlo s krémovým nádychom.

Chutný hovädzí fettuccine Alfredo: Klasické talianske pohodové jedlo s krémovým